
Producent
Cena
-
od
do
















DROŻDŻE WINIARSKIE HD S62 10g do wina czerwonego

Do win czerwonych o intensywnej barwie
- Redukcja kwasowości.
- Stabilizacja koloru.
- Duża ekstrakcja polifenoli.
- Łatwość przeprowadzenia fermentacji mlekowej
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE HD S62 50 g do wina czerwonego

Do win czerwonych o intensywnej barwie
- Redukcja kwasowości.
- Stabilizacja koloru.
- Duża ekstrakcja polifenoli.
- Łatwość przeprowadzenia fermentacji mlekowej
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE PR 106 do wina musującego & różowego 10 g

Do win białych musujących & różowych
- Szybki start i dynamiczna fermentacja
- Dobra przyswajalność fruktozy
- Małe zapotrzebowanie na azot. Stosunek YAN (mg / l) / cukry (g / l) = 0,7-0,8.
- Zalecany maksymalny alkohol > 15%
- Zalecana temperatura fermentacji 10-30°C
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE PR 106 do wina musującego & różowego 50 g

Do win białych musujących & różowych
- Szybki start i dynamiczna fermentacja
- Dobra przyswajalność fruktozy
- Małe zapotrzebowanie na azot. Stosunek YAN (mg / l) / cukry (g / l) = 0,7-0,8.
- Zalecany maksymalny alkohol > 15%
- Zalecana temperatura fermentacji 10-30°C
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE SC 22 10 g do wina czerwonego

Do klasycznych win czerwonych
- Uwydatnienie cech użytego surowca.
- Idealne do win leżakowanych w beczkach.
- Fermentacja od 12°C.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE SC 22 50 g do wina czerwonego

Do klasycznych win czerwonych
- Uwydatnienie cech użytego surowca.
- Idealne do win leżakowanych w beczkach.
- Fermentacja od 12°C.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE SC 22 500 g do wina czerwonego

Do klasycznych win czerwonych
- Uwydatnienie cech użytego surowca.
- Idealne do win leżakowanych w beczkach.
- Fermentacja od 12°C.
Dostępność: chwilowy brak towaru