
Producent
Cena
-
od
do
















DROŻDŻE WINIARSKIE HD HD T18 10 g do wina białego

Do świeżych złożonych win białych
- Rozbudowa aromatycznego profilu win.
- Budowa potężnego ciała w winie.
- Utrwalanie aromatów win.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE HD HD T18 50 g do wina białego

Do świeżych złożonych win białych
- Rozbudowa aromatycznego profilu win.
- Budowa potężnego ciała w winie.
- Utrwalanie aromatów win.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE HD S135 50 g do wina czerwonego

Do pełnych i tanicznych win czerwonych
- Duża produkcja aromatów.
- Wydobywanie taniczności wina.
- Dobra stabilizacja koloru wina.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE NDA 21 10 g do wina czerwonego

Do eleganckich win czerwonych w stylu "Nowy Świat"
- Budowa ciała w winie.
- Duża produkcja aromatów.
- Wysoka ekstrakcja koloru wina.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE NDA 21 50 g do wina czerwonego

Do eleganckich win czerwonych w stylu "Nowy Świat"
- Budowa ciała w winie.
- Duża produkcja aromatów.
- Wysoka ekstrakcja koloru wina.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE Saint Georges S101 10 g do wina czerwonego i różowego

Do świeżych win czerwonych i różowych
- Duża produkcja aromatów.
- Idealne do win lekkich, owocowych.
- Do win w stylu Beaujolais.
- Fermentacja od 8°C.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
DROŻDŻE WINIARSKIE Saint Georges S101 50 g do wina czerwonego i różowego

Do świeżych win czerwonych i różowych
- Duża produkcja aromatów.
- Idealne do win lekkich, owocowych.
- Do win w stylu Beaujolais.
- Fermentacja od 8°C.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
ENZYMY Safizym Clar Plus 2,5 g

Do klarowania moszczu.
- Znaczne skrócenie czasu sedymentacji.
- Zachowanie odpowiedniej mętności do fermentacji.
- Brak wpływu na właściwości organoleptyczne.
Dostępność: chwilowy brak towaru
ENZYMY Safizym Clean 2,5 g

Do win Premium.
- Znaczne skrócenie czasu sedymentacji.
- Zwiększenie aromatyczności i wydobycie cech odmianowych moszczu.
- Zwiększenie ekstrakcji tanin, antocyjanów i polisacharydów.
Dostępność: chwilowy brak towaru
ENZYMY Safizym COL PLUS 2,5 g

Zwiększanie ekstrakcji i stabilizacji koloru.
- Zwiększenie ekstrakcji tanin, antocyjanów i polisacharydów.
- Poprawienie wyników tłoczenia i klarowania.
- Złagodzenie tanin.
- Zwiększenie stabilności koloru.
Dostępność: chwilowy brak towaru
KNOTY SIARKOWE 200 g

Knot siarkowy (siarka w postaci pasków) jest bardzo wygodnym sposobem dezynfekcji ramek oraz sprzętu pasiecznego.
Może być spalany w specjalnym pojemniku (puszce) do spalania siarki lub powieszony na drucie i podpalony.
Podpalony pasek siarkowy podpalamy i zdmuchujemy. Dym z tlącego się paska dezynfekuje ramki i sprzęt.
Jest tanim i skutecznym środkiem zwalczającym barciaka (motylicę woskową).
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
KNOTY SIARKOWE 400 g

Knot siarkowy (siarka w postaci pasków) jest bardzo wygodnym sposobem dezynfekcji ramek oraz sprzętu pasiecznego.
Może być spalany w specjalnym pojemniku (puszce) do spalania siarki lub powieszony na drucie i podpalony.
Podpalony pasek siarkowy podpalamy i zdmuchujemy. Dym z tlącego się paska dezynfekuje ramki i sprzęt.
Jest tanim i skutecznym środkiem zwalczającym barciaka (motylicę woskową).
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny